Vrijdag 7 juli t/m dinsdag 11 juli
 

  

Zin om er een paar dagen helemaal uit te zijn? In Amma's Tuin samen tuinieren, vormgeven aan ont-moeten, delen en zorgen? Kom dan naar de Zomertuinmeerdaagse.

Ook dit jaar is het aan het begin van de zomervakantie weer mogelijk om een aantal dagen achtereen samen seva te doen in Amma's tuin. Juli is de tijd om het ene gewas al te oogsten en het andere nog te zaaien of planten. Daarnaast is er natuurlijk ook het wieden . Ook deze keer doen we dus weer allerlei tuinwerkzaamheden en enig ander kluswerk. Samen zorgen we voor het huishouden en elkaar. Ook willen we de tijd nemen om in alle rust te genieten van alle schoonheid.

Een mooi vooruitzicht om samen in de geest van Amma bezig te zijn als tuinierders, in de sfeer van seva! Voel je van harte welkom.

Wanneer? Op vrijdag 7 juli beginnen we om 12.00 uur en we sluiten de meerdaagse af op dinsdag 11 juli om 14.00 uur. Als je korter wilt komen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Het is wel nodig dit van tevoren te overleggen.

Waar? Amma Centrum, Driebergseweg 16a in Zeist.

Kosten? Overnachten in het Amma Centrum kost € 5,- per nacht. De kosten voor ontbijt (havermout) zijn € 2,-, voor de lunch € 2,50 en het diner € 5,-. Dit is inclusief thee en koffie gedurende de dag. Je rekent cash af bij je vertrek.

Het Amma Centrum is nog in opbouw, vandaar dat we de verzorging gezamenlijk op ons nemen, als onderdeel van de seva. Zorg zelf voor een onderlaken, sloop, dekbedovertrek en handdoeken.

Dagprogramma
We starten de dag in stilte. Door de dag heen doen we 5½ uur seva.

07.30 - 108 namen, yoga en korte meditatie
08.45 - ontbijt
09.30 - seva
10.45 - koffiepauze
11.15 - seva
12.30 - lunch
13.30 - seva
15.00 - theepauze
15.30 - seva (in de tuin of voor het koken)
17.00 - vrije tijd
18.00 - warme maaltijd en afwassen

Avondprogramma
Er is een aantal activiteiten waar we gezamenlijk uit zullen kiezen: een lezing over permacultuur, een avondwandeling of een film over het leven van Amma. Natuurlijk sluiten we af met een kampvuur!

Meedoen
Je kunt je inschrijven tot 5 juli via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt hier ook je vragen en (dieet-)wensen kenbaar maken. We kijken uit naar je komst!


In Amma’s liefde,
het Tuincoördinatieteam
 

    


Reacties van deelnemers:

"Wat een harmonie om samen en toch ieder op z'n eigen tempo en
eigen manier in de tuin te werken. De heerlijke dagen vlogen voorbij.
Dankzij de goede sfeer, het prachtige weer, de overvloedige
maaltijden en constante stroom van bijzondere momenten
heb ik heerlijk kunnen genieten en voelde het als vakantie.
Liefs, Marjolein"

 

"In Amma's tuin is het fijn, je hoeft daar alleen maar te "zijn".
Met jouw goddelijke aanwezigheid vanuit je hart, komen de planten en dieren zo op je pad. Roodborstje tikt tegen het raam tin tin tin laat mij erin laat mij erin.
Dat is gebeurd tijdens de dagen en daarna werkte "het" in mij door.
In vreugde, overgave en in verbinding met elkaar.
Dat is rijk en de liefde vanuit het hogere is voelbaar." 

- Anna